Onze visie

Begonnen uit iets kleins maar steeds met de grootste overtuiging. Met deze visie zijn we gestart en gaan we beslist verder!

Persoonlijke aanpak

Achter BK Projecten schuilt een persoonlijk verhaal. Alleen al het feit dat Bart en Katrien de initialen van hun voornaam leenden aan hun bedrijf, illustreert hun persoonlijk engagement. Het is een liefdevolle onderneming waar twee jonge mensen heel enthousiast het beste van zichzelf geven. Met hun kindjes Arthur en Alexander op schoot, leggen ze uit wat ze belangrijk vinden aan een huis of appartement.

Betaalbaar wonen

Als jong koppel weten Bart en Katrien als geen ander dat er behoefte is aan betaalbare woningen. Dat is ook de filosofie achter BK Projecten: ervoor zorgen dat mensen mooi, comfortabel en betaalbaar kunnen wonen.

Doordacht ontwerp

Katrien heeft vele jaren ervaring als architecte en interieurvormgeefster. Ze werkte voor verschillende grote opdrachtgevers en haar voorliefde voor het modernisme en sobere, geometrische figuren vind je terug in alles wat ze tekent, maakt en ontwerpt.

Energiezuinig

De energiehuishouding is een belangrijk aandachtspunt voor BK Projecten. Technieken zoals een warmtewisselaar en isolerende beglazing zorgen ervoor dat je woning weinig energie verbruikt. Goed voor het milieu én voor je portefeuille. Dankzij een sterke technische achtergrond tast BK Projecten graag de mogelijkheden van nieuwe technologie af met veel aandacht voor de mogelijkheden van domotica. Die moderne technieken bieden op verschillende manieren een onzichtbare helpende hand in het huishouden.

Duurzaam

Door te kiezen voor materialen en technieken die bewezen hebben robuust en betrouwbaar te zijn, krijg je de zekerheid dat je lang en onbezorgd zal genieten van je woning. En degelijk, dat wil ook zeggen: de materialen waarmee de projecten worden afgewerkt moeten tegen een stootje kunnen.

Persoonlijk vertrouwen

BK Projecten werkt in de verschillende projecten vaak en graag samen met dezelfde partners, waar ze 100% op kunnen vertrouwen. Dankzij die samenwerkingen wordt de kwaliteit gegarandeerd en zijn ze er zeker van dat hun partners zich aan de timing en gemaakte afspraken houden. Dat persoonlijke contact staat niet enkel centraal in de relatie met hun partners. Bart en Katrien staan ook mensen die op zoek zijn naar een nieuwe woning persoonlijk te woord. Met raad, én daad.