Beschikt u zelf over een projectgrond of afbraakpand?

Bent u eigenaar van een bouwgrond, een afbraakpand of een kantoorgebouw dat eventueel in aanmerking komt voor reconversie? Of kent u iemand die een interessante projectgrond heeft liggen? Lees verder onder de afbeelding.

BK Projecten is een ervaren en betrouwbare projectontwikkelaar die meebouwt aan een milieubewuste samenleving. Sinds de start verleggen we de grenzen op gebied van duurzaamheid. Ons doel is om werkelijk een duurzame leefomgeving te creëren in de breedste zin van het woord.

 

Voor ons gaat duurzaamheid verder het ecologische aspect van bouwen. Het gaat om gezondheid, veiligheid, mobiliteit, energie en de maatschappelijke waarde van het project. Heeft u dus een projectgrond, afbraakpand of bouwgrond?

 

Laat het ons weten, dan starten we met

  • Een persoonlijk gesprek en luisteren we naar uw wensen en wat u te bieden heeft. Hierna bestuderen we alle mogelijkheden van uw eigendom(men) en communiceren we dit steeds open met u.
  • Op basis daarvan maken we een objectieve schatting van de waarde van uw eigendom. Vinden wij uw bouwgrond interessant? Dan krijgt u een voorstel voor een meer dan eerlijke prijs.
  • We stellen een duidelijke overeenkomst op en leggen die voor aan uw notaris.

Hoe verkoop je je leegstaand gebouw of bouwgrond?

Natuurlijk hebben we eerst wat essentiële informatie nodig. Waar ligt het pand of het terrein en hoe werd het tot nu gebruikt?

 

Als wij ook potentieel in uw eigendom zien, maken we met jou een afspraak om het pand of het terrein te bezichtigen en een eventuele aankoop te bespreken.

Altijd welkom bij ons

Zit u met een vraag of wilt u samenwerken? Vul onderstaand formulier in en wij contacteren u zo snel mogelijk.


Contactinformatie

Wijngaardstraat 5

2390 Westmalle

info@bkprojecten.be
 

 

Bart Lauryssen

+32 (0)3 304 62 43

bart@bkprojecten.be
 

 

Katrien Debruyn

+32 (0)3 304 62 44

katrien@bkprojecten.be

 

 

Projectleider

Stef Van Bavel

+32 (0)3 304 62 48

stef@bkprojecten.be

 

 

Project Architect 

Dave Van Gestel

+32 (0)3 304 62 41

dave@bkprojecten.be

 

 

Logistiek

Jelle Robeyns

+32 (0) 3 304 62 46

jelle@bkprojecten.be

 

 

 

Volg ons